top-image

Wij produceren hoge
kwaliteit traptreden

Corona-maatregelen bij Van Dijk Postforming en Vlakverlijming BV.

In deze roerige tijden kunnen we ons voorstellen dat er vragen zijn over onze werkwijze en maatregelen in de situatie omtrent Corona. Als bedrijf willen wij in ieder geval de verantwoordelijkheid nemen om onze gewaardeerde klanten én werknemers zo gezond mogelijk te houden. Wij houden de berichtgeving vanuit het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en nemen daarom voorzorgmaatregelen:

Op ons kantoor (Risseweg 19, Weert)  is er een minimale bezetting en werken er zoveel medewerkers vanuit huis. Dit zodat er zo min mogelijk mensen met elkaar in contact kunnen komen. Ook zullen er geen gezamenlijke meetings of lunches plaatsvinden en hanteren wij de richtlijnen van het RIVM dat onze werknemers zich ziek melden bij verkoudheidsklachten of andere griepverschijnselen.

Belangrijke informatie voor onze leveranciers

Wil je producten afhalen of bezorgen? Geen probleem, maar zoals gezegd zullen wij wél de voorzorgmaatregelen aanhouden die vanuit de overheid en het RIVM zijn opgesteld:

  • Wij zullen 1,5 meter afstand bewaren
  • Wij zullen je geen vriendelijke handdruk geven bij ontvangst en we zullen fysiek contact vermijden
  • Wij zullen niet-noodzakelijke conversaties bij het afleveren/ ophalen van goederen vermijden
  • Bij enige vorm van griep of verkoudheid verzoeken wij je vriendelijk om niet te komen of dit door een ander te laten doen. Wij zijn zelf ook niet aanwezig in dergelijke gevallen

 

Heb je vragen over bovenstaande maatregelen of over jouw levering en/of afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)495-626250.